Entreprenør & Kloakarbejde i Århus, Skanderborg

Telefon 20 46 10 20

S1 S2 S3 S4 S5 S6

Odder Entreprenørfirma udfører effektivt gravearbejde

Gravearbejde Horsens, Odder, Skanderborg, Aarhus, SilkeborgGravearbejde med sikkerheden i orden udføres i bl.a. Skanderborg, Horsens, Odder, Silkeborg, Aarhus og resten af Midtjylland.

Når det kommer til gravearbejde, skal planlægningen være yderst professionel, hvis man vil undgå komplikationer i sit renovations- eller byggearbejde.

Derfor er det vigtigt, at arbejdet udføres i samarbejde med en entreprenør, der kan drage nytte af sin erfaring og viden i forbindelse med planlægningen.

 

Sikkerheden i top

Det gør, at der ikke opstår problemer såsom skader på nedgravede stærkstrømskabler eller kloakker.

Er arbejdet udført uden den nødvendige viden, kan det komme til at koste dig dyrt i sidste ende. 

Derfor sikrer vi os altid, at arbejdet er udført med kvaliteten og sikkerheden for øje og efter gældende regler.

Samtidig medtænker vi muligheden for, at der senere kan opstå ønske om udvidelse af eksempelvis kloak til nyere tilbygninger, hvilket kan spare dig for mange penge og besvær i sidste ende.

 

Gravearbejde med kvalitetskontrol

Odder Entreprenørfirma er medlem af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, og det er endnu en indikation på, at vi altid udfører arbejdet samvittighedsfuldt og med fokus på høj kvalitet.

Hos os går høj kvalitet og god pris hånd i hånd, og det kan kun lade sig gøre på grund af vores store erfaring, samt fordi vi finder stor glæde i veludført arbejde.

Vi udfører runtinemæssigt arbejde i bl.a. Odder, Århus, Silkeborg, Horsens og Skanderborg men som udgangspunkt dækker vi hele Midtjylland.

 

Kontakt os allerede i dag for et tilbud på gravearbejde!

 

Husk, vi udfører gerne kloakservice, støbearbejde & fikser minirenseanlægget.

Indhent et tilbud fra os